Ben jij 18 jaar of ouder?
kijkje op het oldershuus

Eigentijdse boerentuin

De siertuin is gesloten

De tuin van ongeveer 2000m2 heeft ronde vormen en veel bloemen. Je vindt in de tuin ouderwetse planten zoals afrikaantjes, begonia’s, fuchia ‘s, floxen en hosta’s.

De boomgaard en de fruittuin zorgen voor veel lekker fruit dat verwerkt wordt als jam, appelsap, siroop of likeur. Uit de moestuin komen heerlijke onbespoten groenten.
Je kunt plantjes kopen bij het stalletje dat vooraan de oprijlaan staat.

Daarnaast ben je welkom in de theetuin waar je kunt genieten van een kopje koffie/thee met heerlijke zelfgemaakte lekkernijen en/of een glas wijn, likeur, advocaat of frisdrank.

Tuinclubs
Tuinclubs zijn van harte welkom en kunnen een rondleiding met koffie/thee en een zelf gebakken lekkernij aanvragen.

Bezoekers
We hebben ook dit jaar voor de entree van de siertuin voor particulieren een bijzonder concept bedacht.
Wanneer je in de theetuin koffie/thee en een zelf gebakken lekkernij of iets anders van die waarde besteld dan is een bezoek aan de siertuin gratis! Je kunt dan zelf de siertuin bekijken.

tuin juni diny 2

Eten uit de tuin

We hebben een groentetuin die ervoor zorgt dat wij gebruik kunnen maken van onze eigen groentes.
De fruittuin zorgt voor veel lekker fruit. De frambozen, kruisbessen, aalbessen, aardbeien en peren worden verwerkt tot heerlijke jam en likeur van eigen bodem.
De boomgaard bestaat uit zowel hoogstam als half laagstam bomen met pruimen, appels en peren. Ook deze worden natuurlijk verwerkt. Bij een grote oogst staat het fruit in het stalletje. De twee walnotenbomen en de hazelnotenbomen zorgen voor lekkere noten die onder andere voor de notenlikeuren worden gebruikt.

Planten kopen

Van de siertuin worden de overtollige planten in potten gezet. Aan de weg of op het oprij pad staat een leuk stalletje waar de plantjes voor een klein bedrag kunnen worden gekocht.

Rustiek plekje!

Je bent welkom in de thee – en koffietuin waar je kunt genieten van een glaasje wijn, likeur, advocaat, een eigen appelsap/fris of een kopje koffie of thee.