Bed & Breakfast

Informatie

Bed & Breakfast
70,- per nacht
Huisdiervriendelijk
Coronamaatregelen / COVID-19

Lees meer over onze wijzigingen betreffende de corona maatregelen.

het ontbijt 1 FocusFillWzEyMDAsNjQ1LDAsMF0
Wij worden beoordeeld met een 4.7 / 5 op Facebook!
Wij worden beoordeeld met een 4.1 / 5 op Google Reviews!

Over de B&B

Onze logeerruimte voor 2 personen kost 70 euro inclusief ontbijt en toeristenbelasting.

Honden zijn welkom! Je dient wel zelf de spulletjes voor de hond mee te nemen.Wij rekenen voor de hond 2,50 euro.

De B&B heeft aan de achterkant een serre waar je zicht heeft op de wijngaard, kikkerpoel en boomgaard. Wanneer het mooi weer is kan je in de boomgaard zitten. Bij minder weer kan je in de serre rustig een boekje lezen of gewoon van het uitzicht genieten.

De B&B is rolstoel toegankelijk en geheel aangepast aan de minder valide mens.

Unieke locatie in de Velswijk

Wijngaard Um d ’n Olden Smid heeft een eigentijdse boerentuin. De tuin van ongeveer 2000m2 heeft ronde vormen en veel bloemen. Er staan ouderwetse planten zoals afrikaantjes, begonia’s, fuchia ‘s, floxen en hosta’s. De boomgaard en de fruittuin zorgen voor veel lekker fruit dat verwerkt wordt als jam, appelsap, siroop of likeur. Uit de moestuin komen heerlijke onbespoten groenten. Naast de prachtige inlandse eikenboom van meer dan 100 jaar oud staan er in de tuin verschillende bomen en struiken zoals de amberboom, prunus en walnotenboom. Lees meer

Heb je interesse in een overnachting?

Boeken
  • Binnen 24 uur antwoord
  • Geen extra kosten

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met je gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Of bel ons gerust op 06 547 820 03
20150922 112118 kopie 2

De ruimte

De B&B bestaat uit een slaapkamer met 2 seniorenbedden, een zitje, een kledingkast, een magnetron en een minibar. In dezelfde ruimte is er een keuken waar je zelf een kopje koffie of thee kunt zetten.

Ontbijt
Het ontbijt bestaat onder andere uit zelfgemaakte producten, verse broodjes en een eitje van onze eigen kippen. Het ontbijt serveren we in de gelagkamer.

Omgeving
We wonen in een prachtige omgeving waar het goed vertoeven is. De wandelaars en fietsers kunnen hier hun hart ophalen. In het dorp zijn fietsen te huur en wij hebben vele fietsroutes, wandelroutes en toeristische informatie voor je verzameld.

Aangepast

De B&B is geheel aangepast voor mensen met een lichamelijke beperking.
Alles is gelijkvloers en drempelvrij.

De badkamer heeft 2 toiletten waarvan 1 met beugels en 1 toilet is hoogte verstelbaar en is voorzien van een geïntegreerd spoel-föhn systeem.

De wastafel is in hoogte verstelbaar en kan dus voor zittend en staand gebruik worden ingesteld. Boven de wastafel is een kantel spiegel en er is direct naast de wastafel een föhn geplaatst. Wanneer je hulp nodig hebt dan kunnen wij dat regelen b.v. via Buurtzorg. Je dient dit tijdig aan te geven zodat de betreffende organisatie het kan inpassen in hun regulieren schema.