De Winkel

De winkel: Heen en weer!

De producten die wij maken kunt u in de serre kopen.
Vroeger is er in ons voorhuis een winkel geweest. Dit gedeelte van ons huis stamt uit 1910. Toen wij het huis kochten zat er een prachtig grutters zaakje in. Helaas is de inboedel van de winkel voor onze koop opgekocht door een handelaar. Wij hebben er in eerste instantie een hal van gemaakt maar in 2012 is de winkel weer in oude glorie hersteld. Door de theetuin is de verkoop naar de serre verplaatst. In het voorhuis hebben we weer een hal.

 

Appel-perensap tappen!

De vele onbespoten appels en peren laten we persen. Deze zitten in 5 liter pakken. Maar niet iedereen heeft een groot huishouden. Daarom bieden we hierbij onze appel-perensap tap aan. Neem zelf een fles mee dan kunt u op vrijdag en zaterdag deze in onze winkel laten vullen.

Heerlijk!

apple 1431268 960 7201

Mina Schut

Mina van de “Balletjes winkel” was de vorige eigenaresse van de winkel. Ze had een grutterszaakje en was in het dorp bij iedereen bekend.
MIna verkocht in stolpen snoep en daar had ze de naam aan te danken. Mina leefde erg eenvoudig maar was erg tuk op nieuws. Ze las de krant van voor naar achteren en terug. Al had MIna geen televisie, bij de buren “De familie Kleve” hadden ze dat wel. Mina was daar, hoe toevallig, meestal ’s avonds tegen achten en liet dan goed merken dat het journaal op punt stond te beginnen.

Zo zijn er van MIna vele verhalen in omloop. Wij zijn benieuwd of wij deze traditie voortzetten.

inrichting winkel

Locatie winkel

Om praktische redenen is het verkooppunt verplaatst naar de serre!

Openingstijden van de winkel: 
1 mei tot 01 oktober      zaterdag en zondag     11.00 - 18.00
1 oktober tot 1 mei        zaterdag                          11.00 - 18.00

 

IMG 6351 2