De hulptroepen

De familie

Jan Jansen is de drijvende kracht en eigenaar van de wijngaard.
De kinderen Jan, Lotte en Job helpen bij het bottelen en het oogsten. Ook hun vrienden zijn dan van de partij!
Oma Diny is de drijvende kracht die 9 maanden van het jaar in de wijngaard is om de ranken te snoeien. Hierbij wordt Oma Diny geholpen door dochter Hedi.

Vrijwilligers

Rinus en Benny zijn onze vaste vrijwilligers. Zij helpen ons elke dinsdag met voorkomende werkzaamheden. Zij genieten mee van alles wat wij verbouwen.

De gehele familie werkt mee in de wijngaard.

Mary is de zus van Jan Jansen. Zij heeft ook het wijngaard virus te pakken gekregen. In de zomer is ze veel in de weer met bakjes limonade tegen de wespen, die om de dag moeten worden verschoond.
Alma, de vrouw van Jan Jansen is niet in de wijngaard te vinden maar in de siertuin. Daarnaast zorgt ze dat de buikjes gevuld blijven. Jan organiseert en leidt alles in goede banen.

alle dames

Vrijwilligers

Zonder vrijwilligers kan onze wijngaard niet bestaan! Zo hebben we mensen die elk jaar weer trouw komen helpen met de oogst.
De vrijwilligers worden goed verzorgd. Op tijd eten en drinken is erg belangrijk!

Benny en Rinus komen 1 keer in de week een dag helpen. Behalve snoeien in de wijngaard helpen ze ook bij andere voorkomende klussen.
Wij zoeken nog mensen die ook graag willen komen helpen. Wanneer u van het buitenleven houdt meld u dan aan als vrijwilliger!