Detail glas wijn brood 1024x757

Wine & Spice

1 Jan 2016

Rob Nout en Jan Jansen geven samen een workshop over de relatie tussen wijn en eten. Hierbij worden de wijnen blind geproefd, dat wil zeggen zonder dat de naam en het land van de wijn bekend worden gemaakt.

Een bijzondere proeverij van onbespoten Achterhoekse streekwijnen in combinatie met wijnen uit de Balkan. Vrijdag 18 maart 2016 nodigen wij u vanaf 19.30 uur van harte uit om uw ervaringen van de aangeboden wijnen met ons te delen. Er zijn nog enkele plaatsen vrij!

Wat gaan we doen? Wijnbouwer Jan Jansen en Rob Nout, wijnadviseur en organisator van Europese korte meerdaagse wijnreizen bieden deze bijzondere wijnavond aan. Het wordt een avond waarbij het proeven centraal staat. We gaan wijnen combineren met kleine hapjes en proberen er achter te komen welke combinaties slagen en welke niet. Jan stelt een aantal van zijn eigen streekwijnen beschikbaar en Rob zal een aantal wijnen uit de Balkan regio aanbieden.

Praktisch De workshop wordt gehouden in de serre van wijngaard Um ‘d’n Olden Smid, Keijenborgseweg 31, Velswijk. De kosten bedragen 35,00 euro per persoon. Aanmelden voor 10 maart a.s. via info@wijngaardumdenoldensmid.nl