Workshop muziek

Informatie over het arrangement

Workshops
vanaf 6 personen
vanaf € 15,50 per persoon
1 uur
Coronamaatregelen / COVID-19

Lees meer over onze wijzigingen betreffende de corona maatregelen.

muziek promo foto FocusFillWzEyMDAsNjQ1LDAsMF0
Wij worden beoordeeld met een 4.7 / 5 op Facebook!
Wij worden beoordeeld met een 4.1 / 5 op Google Reviews!

Wat ga je doen?

Je wordt ontvangen met koffie/thee en een lekkernij. Je hoeft niet muzikaal te zijn of al muzikale vaardigen te bezitten om de workshop muziek maken te volgen. Heerlijk ontspannen met veel gemoedelijkheid komen tot het begeleiden van een muziekstuk.

Orff instrumentarium

Alma ten Bruin is muziekdocent en gaat met je muziek maken. De muziek wordt gemaakt op instrumenten die iedereen kan bespelen zoals klokkenspelen, klankstaven, trommels, sambaballen enz. De tijdsduur wordt in overleg bepaald. Al het materiaal is aanwezig dus…….. doe eens wat anders en ga muziek maken!

Emmer trommelen

Je kan ook kiezen voor emmer trommelen. Je leert verschillende ritmes te spelen begeleidt door Afrikaanse muziek.

Unieke locatie in de Velswijk

Wijngaard Um d ’n Olden Smid heeft een eigentijdse boerentuin. De tuin van ongeveer 2000m2 heeft ronde vormen en veel bloemen. Er staan ouderwetse planten zoals afrikaantjes, begonia’s, fuchia ‘s, floxen en hosta’s. De boomgaard en de fruittuin zorgen voor veel lekker fruit dat verwerkt wordt als jam, appelsap, siroop of likeur. Uit de moestuin komen heerlijke onbespoten groenten. Naast de prachtige inlandse eikenboom van meer dan 100 jaar oud staan er in de tuin verschillende bomen en struiken zoals de amberboom, prunus en walnotenboom. Lees meer

Heb je interesse in dit arrangement?

Informatie aanvragen
  • Binnen 24 uur antwoord
  • Geen extra kosten

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met je gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Of bel ons gerust op 06 547 820 03