Cheesecake dag

Cheesecake dag

In een landelijke omgeving met rust en ruimte kunt u op zondag 018 augustus 2019 in de theetuin of serre van “Wijngaard Um d 'n Olden Smid” genieten van een heerlijk stukje huisgemaakte cheesecake. Ook zal er een glutenvrije variant gemaakt worden!

Alma maakt verschillende  soorten cheesecake o.a. een glutenvrije. Er zit vast een smaak bij die u heerlijk vindt! U kunt er ook voor kiezen van 2 verschillende smaken een kleiner stukje te bestellen.

U kunt bij ons behalve diverse soorten thee en koffie ook eigen gemaakte dranken bestellen zoals onze  wijn, likeur, advocaat, appelsap en vlierbloesem siroop .

Loop via het oprij pad helemaal naar achteren. U kunt de parasols van de theetuin zien. Langs het oprij pad kunt u alvast genieten van een klein stukje siertuin. De eigentijdse boerentuin is ook zeker een bezoekje waard en is vrij te bezoeken.
U bent ook van harte welkom in de serre waar Alma haar kunstige sieraden heeft staan en waar de winkel is.

De theetuin is open van 11.00 tot 18.00

Adres:  Keijenborgseweg 31 7021 LW Velswijk (bestemming ligt tegen Keijenborg aan)
Tel:  06 54782003
Internet: www.wijngaardumdenoldensmid.nl
Mail:  info@wijngaardumdenoldensmid.nl
Facebook:  www.facebook.nl/wijngaardumdenoldens

 

Voor meer informatie over een bezoek aan de tuin of over verdere mogelijkheden die het bedrijf biedt kunt u terecht op de website. www.wijngaardumdenoldensmid.nl