Informatie over het arrangement

Eten & drinken
vanaf 20 personen
3 uur
Vanaf 28,00 p.p. excl. Drank
barbecue 2
Wij worden beoordeeld met een 4.7 / 5 op Facebook!
Wij worden beoordeeld met een 4.1 / 5 op Google Reviews!

Wat ga je doen?

Wij verzorgen een heerlijke barbecue die als het mooi weer is, buiten in de tuin plaats vindt. Mocht het weer tegen vallen, dan laten we ons de pret niet drukken en kunt je bij ons terecht in de serre.

Wij gebruiken vlees uit onze streek, onbespoten groentes uit eigen moestuin en heerlijke salades. Natuurlijk ontbreekt het toetje niet! Heb je specifieke wensen over het buffet? Geef ze aan, we organiseren een gezellige en geslaagde BBQ voor je! Een glas wijn of een biertje kan hierbij niet ontbreken. Uiteraard bieden wij ook non-alcoholische dranken aan.

 

Unieke locatie in de Velswijk

Wijngaard Um d ’n Olden Smid heeft een eigentijdse boerentuin. De tuin van ongeveer 2000m2 heeft ronde vormen en veel bloemen. Er staan ouderwetse planten zoals afrikaantjes, begonia’s, fuchia ‘s, floxen en hosta’s. De boomgaard en de fruittuin zorgen voor veel lekker fruit dat verwerkt wordt als jam, appelsap, siroop of likeur. Uit de moestuin komen heerlijke onbespoten groenten. Naast de prachtige inlandse eikenboom van meer dan 100 jaar oud staan er in de tuin verschillende bomen en struiken zoals de amberboom, prunus en walnotenboom. Lees meer

Heb je interesse in dit arrangement?

Informatie aanvragen
  • Binnen 24 uur antwoord
  • Geen extra kosten

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met je gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Of bel ons gerust op 06 547 820 03